Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Οι κανόνες ενός «sex buddy» …
 
Εάν αναρωτιέσαι τι είναι ο «sex buddy» , είτε δεν είχες ποτέ είτε είχες αλλά μέχρι και τώρα δεν μπορείς να προσδιορίσεις τι είδους σχέση είχες ή έχεις μαζί του. Τι είναι; Μα το όνομα, σου τα λέει όλα. Δυο άνθρωποι που κάνουν  ΜΟΝΟ σεξ.. .. (ναι … ΜΟΝΟ).Εάν σε ενδιαφέρει να ξεκινήσεις μια τέτοιου είδους σχέση  ή απλά την έχεις και θες να διατηρηθεί ακολούθησε τους παρακάτω είκοσι κανόνες:
 1. Δεν αγκαλιάζουμε. Αυτό μπορεί να μπερδέψει κάποιους ανθρώπους, γι 'αυτό είναι καλύτερα να το αποφύγεις.
 2. Δεν εξαναγκάζεις  κανέναν/καμιά να μπει σε μια τέτοια σχέση. Θα πρέπει να υπάρχει αποδοχή και από τις δύο πλευρές.
 3. Ποτέ μην κάνεις ερωτήσεις  στο τέλος της «συνάντησης» σας.  Ειδικά ερωτήσεις τύπου  «Τι πιστεύεις για μένα;»  «Τι αισθάνεσαι για μένα;» ! Καμιά από αυτές δεν επιτρέπονται.
 4. Μετά την πράξη δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μείνεις. Ο σκοπός επετεύχθη οπότε είστε ελεύθεροι να ακολουθήσετε τους ξεχωριστούς σας δρόμους.
 5. Να θυμάσαι  πάντα ότι αυτό είναι ένα φυσικό πράγμα, όχι συναισθηματικό. Μην αναμιγνύεις τα πράγματα. Το σεξ είναι σεξ.
 6. Θα πρέπει πάντα να αποτελεί  διασκέδαση. Αν δεν είναι, τότε  θα πρέπει να βρεις  νέο-α  «sex buddy», αυτόν-ήν  που έχεις δεν είναι αρκετά καλός -ή.
 7. Μην περιμένεις τίποτα άλλο από το σεξ. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που ένας «sex buddy» έχει να σου δώσει, αν περιμένεις κάτι άλλο ... τότε είναι κάτι άλλο για σένα.
 8. Όχι   τηλεφωνήματα την επόμενη μέρα. Εκτός κι αν θέλεις  και θέλει πάλι.
 9. Δεν επιτρέπεται η ζήλια. Δεν υπάρχει λόγος να ζηλέψει ούτε να ζηλέψεις.
 10.  Να θυμάσαι πως αυτό το άτομο είναι μαζί σου απλά για το σεξ. ΜΟΝΟ για το σεξ. Δεν είναι φίλος-η σου. Μπορεί απλά να θεωρηθεί «γνωστός-ή». Τα προσωπικά σου θέματα μένουν  προσωπικά. Αντίθετα το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάσεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας.
 11.  Όταν είναι η ώρα να βρεθείτε θα πρέπει να σέβεσαι τον άλλον-η. Θα πρέπει να είσαι καθαρός και περιποιημένος. Με το να τεμπελιάζεις στο θέμα της υγιεινής, το μόνο που καταφέρνεις είναι να μειώσεις το ενδιαφέρον του/της άλλου-ης.
 12.  Αυτό δεν είναι μια σχέση! Αυτό είναι δύο άνθρωποι που παίρνουν μαζί απόφαση  για να γίνει κάτι. Είναι περισσότερο σαν μια συμφωνία, όπως και τα πάντα στη ζωή. Αν πρόκειται να επέλθει τέλος, ας είναι.
 13.  Το ότι είστε  «sex duddies» , σε καμία περίπτωση, δεν σημαίνει ότι είστε φίλοι. Μην υπολογίζετε σε αυτούς τους ανθρώπους για τίποτα περισσότερο.
 14.  Δεν υπάρχει κανένας λόγος να λες ψέματα, εφόσον θέλεις να «βρεθείτε». Αρκετά με τις κοινές ιστορίες του τύπου "είμαι μεθυσμένος", "ξέρω ότι είσαι σπίτι μόνος / είμαι μόνος στο σπίτι", "Δεν έχω τίποτα να κάνω", "όλοι πήγαν  σπίτι ήδη και δεν θέλω να πάω ακόμη" , ή ακόμα χειρότερα το περίφημο γραπτό μήνυμα "Τι κάνεις;" Στις  4 το πρωί, όταν ξέρεις  πολύ καλά , πως η απάντηση θα είναι «τίποτα». Δεν είναι ανάγκη να πεις κάτι από αυτά ή παρόμοιο. Εάν νοιώσεις πως θες  να κάνεις σεξ, απλά πες το. Οι πιθανότητες  είναι ο-η «sex buddy» να εκπληρώσει την επιθυμία σου.
 15.  Εφόσον αποτελεί συμφωνία μεταξύ σας χωρίς συναισθηματισμούς, δεν θα υπάρξουν προβλήματα  στην ύπαρξη των περισσότερων «sex buddies». Θυμηθείτε, η ζήλια δεν  έχει καμία θέση.
 16. Εάν ένας από τους δυο  αρχίζει να εκδηλώνει συναισθήματα , θα πρέπει να σταματήσει η σχέση αυτή.
 17. Πάντα να είστε προσεκτικοί! Να χρησιμοποιείτε ΠΑΝΤΑ προφύλαξη. Όχι μόνο για την αποφυγή των σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων αλλά για το χειρότερο απ’ όλα : την εγκυμοσύνη ! Σε μια «συμφωνία» μεταξύ δυο ανθρώπων χωρίς συναισθήματα , ένα παιδί μόνο σοβαρά προβλήματα μπορεί να προκαλέσει.
 18.  Οι δημόσιες συναντήσεις σας θα πρέπει να είναι ελάχιστες. Σε περίπτωση που βρεθείτε στο ίδιο μέρος, δεν υπάρχει λόγος να μιλήσετε εφόσον δεν υπάρχουν κοινοί φίλοι στην παρέα σας. Ακόμη και να δεις , τον-την «sex buddy» σου έξω με άλλον-ην, δεν υπάρχει λόγος να ζηλέψεις. Είπαμε, ζήλια απαγορεύεται.
 19.  Ο/η «sex buddy» σου είναι μια προσωπική υπόθεση. Δεν αναφέρεις σε κανέναν το όνομά του. Μπορείς να πεις πως έχεις «sex buddy» αλλά μέχρι εκεί. Δεν αναφέρεις ονόματα , ειδικά αν ζεις σε μια μικρή κοινωνία και δη μια κοινωνία που κατακρίνει τέτοιου είδους σχέσεις.
 20.  Last but not least, είναι σημαντικό να γνωρίζεις τρία βασικά στοιχεία στο σεξ με έναν/μια «sex buddy». Είναι βρώμικο, είναι διασκεδαστικό , είναι καλό. Αφέσου και γίνε kinky όσο θες. Νιώσε ελεύθερος και πειραματίσου. Το σεξ είναι το μόνο που έχεις. Εκμεταλλεύσου το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου